01-04-13

Maybelline Fit Me Concealer

Concealer kun je mijn alltime favourite wel noemen. Ik draag het altijd, met of zonder foundation. Die van Essence gebruikte ik hiervoor en vond ik gewoon prima. Hij dekte in principe voor mij genoeg. Totdat mijn concealer opraakte en ik een nieuwe moest. Ik koos voor de Maybelline Fit Me Concealer, waar meerdere mensen al vrij positief over waren. Ik nam hem mee naar huis en probeerde hem uit.Voor mij zijn er geen hele hoge eisen, maar wel een paar. Ik wil graag dat een concealer een redelijke dekking heeft, ook al heb ik niet zo vaak last van puistjes. Maar droge plekjes wil ik wel camoufleren en rode vlekjes. Die van Essence deed dat niet helaas, maar onder mijn ogen was de concealer prima. Dus ik wil ook dat de concealer me een wakkere blik geeft door onder mijn ogen de eventuele wallen en/of donkere kringen te verbergen. Hij mag ook lang blijven zitten. Want als de concealer al na een paar uur is verdwenen heb ik er niks aan.


Qua verpakking ziet de Maybelline concealer er simpel en strak uit, ik vind het mooi! Op de bovenkant van de dop staat het nummer in grote letters.
De sponsapplicator van deze concealers vind ik altijd erg fijn. Ze brengen heel makkelijk aan. Ik zie op de achterkant geen ingrediënten, alleen dat de concealer 6.8 ml bevat en 6 maanden houdbaar is. 6.8 ml is eigenlijk best weinig, want ik gebruik het elke dag en gaat dan ongelofelijk snel op. In die van Essence zit namelijk 7 ml en die is een maand meegegaan.


Maar dan de substantie. Die is zoveel fijner als die van Essence! Hij is veel vloeibaarder en smeert makkelijker uit. Hij is ook zuiniger in gebruik ondanks dat er minder inzit. Bij die van Essence moet je behoorlijk vaak 'pompen' in het flesje. Bij Maybelline heb je maar 1 pompje nodig om je hele gezicht te doen.

Links Essence, rechts Maybelline
Essence (020 Soft Beige) heeft een rozige ondertoon en Maybelline (#15) een gele. De gele concealer, Maybelline dus, matcht het beste met mijn huid. In de winkel was er ook nog een nummer 10, die duidelijk donkerder leek dan 15. Ik koos daarom 15, maar ik ben niet de lichtste en ook niet de donkerste. Deze concealer zal dus niet geschikt zijn voor meiden met een hele lichte huidskleur. 

Op de linkse foto heb ik niks op mijn hand, rechts heb ik Maybelline Fit Me. Ik let ook vaak op mijn lichte moedervlekje/pigmentvlekje op mijn hand als ik foundations in de winkel test . Zodra die bijna onzichtbaar is geworden, weet ik vaak of die dekkend genoeg is. De Maybelline Fit Me dekt goed! De concealer blend ook heel makkelijk uit doordat de substantie zo vloeibaar is.

Links zonder, rechts met 


Ook onder mijn ogen heb ik een klein moedervlekje, daar let ik ook op als ik ga testen. Is ie bijna niet meer te zien? Dan heb ik een goede dekkende concealer voor mij te pakken! En jawel, hij dekt erg goed! Hij matcht goed met mijn huidskleur en dekt ook goed op rode plekjes op je gezicht. Ik ben tevreden! Helaas dekt 'ie niet op droge plekjes.. Maar volgens mij is dat een te hoge eis voor mij, omdat bijna geen enkele foundation of concealer dat doet. De concealer blijft ook goed zitten de hele dag.

Pluspunten:
  • Dekt goed
  • Blend makkelijk
  • Blijft goed zitten 
  • Je hebt niet veel nodig
Minpunten:
  • Dekt niet op droge plekjes

Maybelline Fit Me Concealer kost €8,99  en is te koop bij Etos.
Gebruiken jullie producten uit de Maybelline Fit Me lijn?  

Love, 
Sharon. 

0 reacties:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!