02-04-13

Hoeveel is mijn gezicht waard?

Ik merk dat ik de laatste tijd tags wel heel erg leuk vind! Op een paar blogs (en met name video's) kwam ik terecht op de tag 'Hoeveel is mijn gezicht waard'. Dat is een tag waarbij je laat zien wat je totaal kwijt bent aan producten die je elke dag gebruikt. Bij heel veel bloggers zijn de getallen erg hoog, dus ik ben heel erg benieuwd waar ik op uit kom. Ik ga voor full-face, wat ben ik kwijt als ik ook oogschaduw, foundation en eyeliner draag?

Normaal draag ik doordeweeks geen oogschaduw, maar vaak wel in het weekend of met feestjes. Sommige bloggers tellen hun verzorging (zoals dagcrème) niet mee, maar dat doe ik wel, want je gebruikt het ook! 

Dagcrème Etos €4,52
Rimmel BB cream €9,99
Maybelline Fit me Concealer €8,99
Bourjois Healty Balance poeder €11, 49
MAC Fix + Setting Spray €16,50
Benefit Coralista Blush €32,50
Essence I Love Stage Eyeshadowbase €2,49
Urban Decay Naked 2 €48,90
Essence Multi Action mascara €2,49
Essence kajal pencil 04 white €0,99
Essence Lash & Brow gel €1,99
Essence liquid ink eyeliner €2,49

Ha, het laatste is alleen maar Essence! Als je alles bij elkaar op gaat tellen kom ik uit op een bedrag van €143,34. Whuuuut?! Dat is echt een hoop! Dagelijks kom ik dan uit op €88,47. Jeetje, dat had ik echt niet verwacht! Maar je doet wel lang met de producten, het gaat niet in een week op. Opzich valt het nog mee vergeleken met anderen, die komen wel boven de €200 uit. En nu je nadenkt waar je die €143 nog meer aan kan besteden.. Haha!

Hoeveel is jullie gezicht waard?

Love, 
Sharon. 

0 reacties:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!