19-03-13

Tag: The Beautyblogger Tag

Jeej, een tag! Esmee heeft er al een 1 gedaan (link) en dat vond ik stiekem wel erg leuk. Deze tag kwam ik tegen op een blog en wilde deze zelf ook beantwoorden, want het is immers een tag ;-)! Het is de bedoeling dat de tag rond gaat, dus plaats 'm gerust op jou blog of in de comments. Enjoy! ♥

Is je natuurlijke haar stijl of gekruld? 
Mijn haar is gekruld, alleen mijn voorste plukken bij mijn gezicht niet. Heel gek, maar dat is echt mijn natuurlijke haar! Heel veel mensen denken namelijk dat ik de voorste plukken altijd stijl haha!

Wat is je natuurlijke haarkleur?
Blond! :)

Verf je je haar zelf of ga je naar een kapsalon? 
Ik heb mijn haar nog nooit geverfd, dus nee. Maar als ik het ooit laat doen doe ik het liever in de kapsalon, want een mislukte coupe wil natuurlijk niemand..

Hoe vaak was je je haar?
Dat ligt er aan. Meestal gewoon om de 2 dagen, maar soms ook gewoon als ik zin heb.

Draag je steeds dezelfde stijl kleding of verander je elke dag? 
Hm nee, elke dag is verschillend. Maar eigenlijk altijd wel een broek, omdat ik me daar het prettigst in voel.

Doe je zelf je manicure en pedicure of ga je naar een salon? 
Nope, ik doe alles zelf.

Hoe vaak verander je de kleur op je nagels? 
Ik ben de laatste tijd helemaal niet meer met nagellak bezig dus eigenlijk weet ik het niet precies. Maar eigenlijk gewoon als ik zin heb, ergens naar toe moet of een ander kleurtje op m'n nagels wil hebben.

Lak je je teennagels enkel in de zomer, of ook in de winter?
Alleen in de zomer. In de winter draag ik geen open schoenen, want daar is het voor mij echt veel te koud voor. Brrr! 

Hoelang duurt het voor je je make-up op hebt?
's Ochtends draag ik weinig make-up omdat ik naar school ga. Minimaal een kwartiertje, maximaal een halfuurtje. 

Doe je eerst je ogen of eerst je gezicht? 
Eerst mijn gezicht, dan de ogen. Als ik al mascara op heb en daarna pas mijn concealer moet aanbrengen werkt voor mij niet handig. :) 

“Verzamel” je make-up of koop je enkel wat je nodig hebt? 
Onee, ik verzamel echt! Ookal gebruik ik het niet, toch wil ik het hebben. Maar niet dat ik het dan echt nooit zal gaan gebruiken, want dat doe ik dan wel. En als ik iets nodig heb, dan koop ik het.

Draag je vaak valse wimpers?
Nope. En ik heb ze ook nog nooit gedragen. Maar ook zou ik wel een setje willen hebben om ze een keer te dragen, want ik wil wel eens weten hoe dat nou voelt op je ogen.

Heb je elke dag een fullface?
Nee. Oogschaduw draag ik niet naar school. Dus eigenlijk vrij natuurlijk, ik hou er niet van om doordeweeks er al als een make-up popje eruit te zien. 

Zou je je huis verlaten zonder make-up?
Ehh, moeilijke vraag. Bedoel je echt écht make-up loos? Nee ik denk het niet. Mascara is echt onmisbaar. En als ik dan toch bezig ben, dan ga ik ook voor een klein beetje concealer.

Hoeveel echt dure producten (high-end) bezit je?
0! Maar daar komt verandering in, want ik ga er binnenkort in investeren!

Hoe vaak was je je kwasten? 
Mijn kwasten gebruik ik niet elke dag. Maar als ze erg vies zijn probeer ik ze wel om de week te wassen. Maar dat is vaak niet eens nodig. 

Plan je de avond vooraf wat je de volgende dag zal aandoen, of kies je dat op het moment dat je jezelf aankleed?
Dat heb ik wel geprobeerd maar meestal als ik het dan 's ochtends aan heb wil ik toch iets anders. Dus meestal gaat het op het moment.

Hoe vaak wissel je je handtas?
Eigenlijk niet, want ik heb er maar 2. Eigenlijk 1, want dat is de gene die ik gebruik. Maar handtassen gebruik ik eigenlijk niet, op school heb ik ze sowieso al niet nodig. Alleen als ik naar de stad ga of iets mee moet nemen waar ik niet een grote schooltas voor nodig heb. 

Ben je links -of rechtshandig? 
Rechts.  

Hoe groot ben je? 
Geen idee, ik hou het niet zo bij. Vaak vergeet ik het weer. Ik denk zo rond de 1m65? 

Spreek je andere talen?
Afgezien van Nederlands spreek ik Engels. Frans kan ik wel schrijven, maar als er een fransman tegen me begint te praten zeg ik alleen maar 'Oui, oui', zodat het lijkt alsof ik ze begrijp. Maar eigenlijk versta ik er dus helemaal niks van, hihi.

Hoeveel huisdieren heb je?
1, een hond! 

Lees je alle reacties op je blogartikels?
Omdat we pas begonnen zijn hebben we nog niet veel bezoekers die dus comments achter laten. Maar als er toevallig een paar reacties zijn geplaatst, of er komen er meer ga ik natuurlijk proberen ze allemaal lezen.


Hoe bekwam je deze blognaam?
Ik en Esmee hadden heeeel lang geleden een Hyve opgericht die 'Lovely Photography' heette. Daar uploadde we allerlei foto's op die ons aanspraken (dat was toen zo'n hype, dat iedereen een zinnetjes en foto's pagina had). Nadat we geen enkel idee hadden wat voor naam we moesten nemen, kwam ik ineens weer op de naam van de hyve en hebben we de naam iets aangepast naar Lovely Photographers.

Welke camera gebruik je voor de foto’s op je blog? 
Ik gebruik de Olympus VG-130.

Hoe vaak kuis je je huis?
Ik heb nog geen huis jammer genoeg! 

Wat is je favoriete kleur?
Ik heb niet echt een favoriete kleur maar ik vind wit, blauw, roze, en zalmkleuren heel erg mooi. 

Wat is je favoriete beauty/fashion magazine?
I loooove CosmoGirl! 


Gaan jullie deze tag op jullie blog plaatsen? 

Love,
Sharon. 

0 reacties:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!