04-03-13

Lente trends, fashion en hot-items! ♥

Ik denk dat iedereen die deze afgelopen maand in een kledingwinkel is geweest de kleuren van het komende seizoen zijn opgevallen. Zoete, snoepige kleurtjes waar ik honger van krijg! Maar wat zijn de nieuwe kleuren, trends, vormen, en hot-items?

De komende seizoenen beloven veel moois! In het voorjaar komen de lieve pasteltinten weer tevoorschijn, en in de zomer pakken we weer lekker uit met veel felle kleuren! Je zou denken dat dit precies hetzelfde is dan vorig jaar, maar dit jaar zijn de voorjaarskleuren, net iets zoeter. Kort omschreven als snoepkleuren, nougatkleuren en sorbettinten. Mjummmm! :)

Gekleurd glazuur, zachtroze nougat, citroen- en mandarijnsorbet. Deze kleuren worden gecombineerd met elkaar en met zachte beigetinten. Bij Cavalli en Marras waren deze ontwerpen en kleurcombi's al te zien. 
Tip: De sorbet- en snoeptinten zijn heel mooi als je er een felroze of neonroze kleuraccent bij haalt. (Bijv. een ceintuur in 1 van die kleuren). Dé trend voor dit voorjaar!
Bron: Trendystyle

Bron: http://glamourmoes.blogspot.nl


Vormen zijn beïnvloed van de jaren '60 en '70, maar ook de jaren '80 komen er weer bij. Ronde schouders, oversized mouwen die je doet denken aan een bolero, rokken hebben een A-lijn of zelfs 3D! Heb je je moeders trouwjurk wel is gezien? Vaak zit er een koepel in de jurk verwerkt (hoepelrok), om te zorgen dat de rok wijd blijft staan. De rokken voor het voorjaar hebben dat dus ook. Ook leuk, ze laten je benen ook slanker lijken!

Hot-items, aaaaah! Ik vind hot-items het leukst, want hiermee kan je meteen een hele saaie outfit opleuken of je eigen draai er aan geven. Blazertjes zijn onwijs hot, eigenlijk heb je deze ook veel in de winter gezien. Blazertjes zijn superhandig als het even iets kouder is. En om dan helemaal mee te gaan in de nieuwe trends, scoor dan een blazer in de kleuren van dit voorjaar!

Gekleurde brillenglazen! Lekker opvallend ook weer, brillen mogen er zijn!  Brillen zijn een fashionable item geworden de laatste jaren. Dikke en brede monturen, ronde brillen... (ja, dat Harry Potter brilletje) is hotttt!
Kan jij ook niet wachten om je vrolijke en kleurrijke kleding te dragen en dat de zon gaat schijnen? Ik ook niet! Welke trend of item is jou favoriet?

Love,
Sharon

0 reacties:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!