31-03-13

Gekleurd van top tot teen

Niet alleen de kleding komt weer tot leven in de lente dankzij de heerlijke frisse en felle voorjaars- en zomerkleuren, maar ook nagellak! De grauwe en donkere winterkleuren worden verwijderd uit de schappen en er komen weer nieuwe en opvallende kleuren voor in de plaats. Ik ben even gaan zoeken wat de voorjaar- en zomerkleuren dit jaar zijn. Heb jij alle kleuren al in huis?

Allereerst wil ik jullie een hele fijne pasen wensen! Eerder heb ik al een keer de kleuren voor de zomer en voorjaar behandeld en wat de trends zijn qua fashion. Maar nu zijn de nagels aan de beurt! Vaak denk ik aan frisse mintkleuren in het voorjaar, en felle neonkleuren in de zomer, zoals voorgaande jaren. Maar wat zijn de tegenkleuren en welke vormgeving van je nagels zijn nu 'hip'? 

Nagellak kleuren in de zomer worden oranje, felroze, rood, zeegroen (tussen blauw en groen in, denk aan Catrice 'I sea you') en blauw waarbij grijs en taupe tinten de tegentrend zijn. Daarnaast zijn korte en rechte nagels de trend, dus geen lange en puntige nagels meer.  Je hoeft niet meer een vijl mee te nemen om je nagels bij te werken en je hoeft niet meer te wachten totdat je lange nagels hebt. Jippie!

Nu de nagels aan je vingers altijd te zien zijn en je teennagels vaak pas tevoorschijn komen in de zomer en lente mogen ze gezien worden dit jaar. Dus kies niet voor een standaard kleur, maar ga voor felroze, oranje, zeegroen of blauw op je tenen. Én, ze horen te glanzen en moeten perfect gelakt zijn. Gebruik daarom ook een topcoat. Zo bescherm je ze ook nog eens tegen chippen als je steeds het water induikt! ☺

Niet alleen voeten hebben verzorging nodig, ook je handen! Combineer je teennagels die fel gekleurd zijn met zachte tinten zoals bleekroze, taupe of grijs. En natuurlijk kunnen we de cocktailtrend natuurlijk ook niet vergeten. Bij 'cocktailing' geef je een nagel een andere kleur dan de rest van je nagels (bijv. alleen je ringvinger) of ga voor multi color nagels, waarbij je al je nagels een andere kleur lakt. 

Hieronder nog wat leuke nailarts met de komende kleuren! 

Deborah-lippmann-girls-just-want-to-have-fun_large
Superleuk voor in de zomer, sinaasappels! De gele kleur staat is
heel leuk  in combinatie met oranje. 
Tumblr_mj3zhtqxsz1qgnow4o1_500_large
Deze kleur is zo gaaf! In de zomer zijn neonkleuren
zo leuk, je lijkt er ook bruiner door!
Tumblr_mk8a0ijnvd1qknjj0o1_400_large
Multicolor nails! De felle kleur blauw is gecombineerd
met wat zachtere roze/paarse tinten.
Wat is jou favoriete nagellak voor de zomer en lente? 

Love,
Sharon.

0 reacties:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!