22-03-13

Friday routine

It's friday, fridaaay! Na een week alleen maar bezig zijn met school is niets lekkerder om jezelf even lekker te verwennen nu het weekend eindelijk is aangebroken. Maar wat doe ik dan zoal? Doen alsof ik in een spa ben en alles doen waar ik blij van wordt! Chears to the freakin' weekend!
Het leek eventjes alsof geen einde kwam aan deze week, alsof het elke dag maandagochtend was waarop je lui door de school sjokt en het weekend nog mijlenver van ons is verwijderd. De hele week bestond uit fietsen in de tegenwind, veel toetsen en langdurende lessen. Dat hebben jullie waarschijnlijk allemaal wel gemerkt, want ik geen tijd gehad ook maar even aan de blog te werken. Ik was echt helemaal gesloopt en ik had echt even zin om mezelf even te verwennen en het weekend te vieren. Let's do this!


Bathtime! Ik vind het echt heerlijk om in bad te gaan als het weekend is. En oja, zet een kop thee! Als badschuim gebruikte ik vandaag de Bubble Bath van Body & Earth in de geur Cherry Blossom (Romance lijn). Dit merk is zover ik weet bij de Kruidvat te koop, als een samengesteld pakket met body lotion, showergel, bubble bath, 2 bruisballen, een toillettasje en 2 hele leuke roosjes die je ook in het bad kan doen. Ook een heel leuk idee voor een cadeautje!


Reinigen van je gezicht is ook belangrijk. Gebruik een reiningsmelk, evt. een tonic, een oogmake-up remover etc. Grondig reinigen is een soort ritueel voor mij op vrijdag. Ik vind het fijn om makeuploos thuis te zitten als ik nergens meer naartoe hoef. Daana kies ik voor een maskertje, daar wordt ik echt ontspannen van!

In de tussentijd lees ik een tijdschriftje. Ik heb niet elke vrijdag een tijdschrift, maar anders luister ik gewoon muziek. Vandaag las ik de HITKRANT waarvoor ik deze week nog geen tijd voor heb gehad om het te lezen.

Daarna was ik mijn haar met de Andrélon Perfecte Krul shampoo en conditioner. Deze shampoo & conditioner is echt aan te raden voor meiden met krullen! Daarna breng ik een haarmaskertje in en ook die laat ik zo'n 10 tot 15 minuten intrekken. Het haarmasker dat ik gebruik is van Wella, speciaal voor dik haar. Ik heb testers daarvan gekregen van mijn kapster en die heb ik in een potje gedaan zodat ik het masker vaker kan gebruiken, omdat in 1 zo'n zakje veel te veel zit om in je haar te doen.

Go comfy! Denk aan je pyama, joggingsbroek, sweaters, pantoffels, alles wat lekker en warm zit. Daarna start ik Spotify op of luister ik muziek op mijn iPod. Het nummer wat ik op dit moment echt té vaak luister is Nicky Romero ft. Nervo - Like Home. Loooove it!

En als laatst: blowdrying! Dit doe ik niet altijd, maar vaak wel als ik wil dat mijn haar wat droger wordt. Niet dat ik nog een halve dag met natte haren rondloop, want mijn haren drogen niet zo snel door de dikte. Daarna smeerde ik nog een klein beetje Zwitsal zachte crème op mijn gezicht. Dat is eigenlijk de enige crème die mijn huid een stuk beter hydrateert dan alle andere crèmes die ik heb geprobeerd. Ik merk dat ook mijn droge plekjes nu een stuk minder worden. :)

Wat doen jullie als het weekend is?

Love,
Sharon.

0 reacties:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!