24-03-13

FOTD | Be natural

FOTD; ook wel Face Of The Day. Vandaag ging ik naar Hoofddorp voor een danswedstrijd waar ik niet hoefde te dansen, maar een oudere groep van mijn dansschool (klik voor meer info). Het was een gezellige dag. Benieuwd naar welke producten ik greep vanochtend? Lees dan verder.


Eigenlijk kan je dit ook wel mijn 'everyday look' noemen. Dit is wat ik elke dag doe aan make-up, maar een paar producten verschillen of zijn extra. Zo draag ik niet elke dag een blush naar school of eyeliner. 

Voor mijn gezicht gebruikte ik als eerst een dagcrème, tenminste, ik gebruik hem zo. Het is de zachte crème van Zwitsal, die heel lekker naar de welbekende Zwitsal geur ruikt én mijn huid hydrateert. Ik hou ervan! Daarna bracht ik mijn foundation aan en concealer eroverheen op sommige plekjes. De foundation die ik gebruikte is de Rimmel BBcream, die je ook kon zien in mijn February favourites in de lichtste kleur. De concealer is van Essence in de kleur 020 Rosy Beige.

Tijd voor poeder! Ik gebruikte mijn lievelingspoeder van Bourjois in 53 Beige Clair. Daarna bracht ik een blush aan die me daarna toch te fel was, dus heb ik het uitgeblend met mijn foundationkwast. Ik gebruikte trouwens de blush van de Action in Rosewood. Ik kwam hem weer tegen tussen m'n blushes, ik heb 'm een lange tijd niet meer gebruikt! Prima pigmentatie, blijft alleen niet zo goed zitten en je moet dus inderdaad uitkijken met de hoeveelheid die je aanbrengt, want het wordt al snel te veel. Als highlighter gebruikte ik de Catrice Prime And Fine Highlighting Powder waar waarschijnlijk binnenkort een review van komt. Deze zorgt voor een heel subtiel glansje, niet te overheersend, wat ik juist mooi vind. 

Voor mijn ogen gebruikte ik de One By One mascara van Maybelline en ik trok echt een minuscuul lijntje met  de Liquid Ink eyeliner van Essence, die je op de foto nauwelijks kan zien. Voor wenkbrauwen gebruikte ik alleen de Lash & Brow gel mascara (óók van Essence, hoe kan het ook anders) om mijn wenkbrauwen iets vorm te geven. Voor mijn lippen alleen vaseline en de applelicious lipbalm van NYC voor een zacht en lief roze kleurtje. 

Wat dragen jullie dagelijks aan make-up? 
Love, 
Sharon. 

0 reacties:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!