18-03-13

Dorall Collection: Dark Pulse perfume

Parfums, ik ben er echt dol op! Zoete geuren zijn mijn favoriet. Nu was ik in de stad en zag deze parfum voor maar €0,99. Whuuuut?! Is zeker weer zo'n parfum die er in no-time weer af gaat? Maar ik was wel echt heel erg benieuwd! En ik verklap je alvast, ik ben heel erg verrast!


Ik liep met mijn vriendin in de stad en liepen de Budget binnen (eigenlijk hetzelfde als Big Bazar, ongeveer dezelfde producten en prijzen alleen dan minder producten dan de Big Bazar (minder make-up bijv.)). De parfums vielen meteen op in het schap. Er waren 3 of 4 verschillende geuren, waarvan wij beide Dark Pulse het lekkerst vonden. 


Als je kijkt naar de verpakking vind ik niet dat je eruit kan halen dat de parfum €1 euro heeft gekost. Ik vind hem er leuk uitzien! De roze en paarse bloemen zijn erg leuk in combinatie met het zwart. Het maakt het ook niet zo cheap-looking.

En dit is dan het flesje. Wat een schatje! Het is een heel klein flesje (15 ml) die perfect is om mee te nemen in je tas of als je op reis gaat. Verder heb ik er eigenlijk niks op aan te merken. Ik vind de flacon er gewoon goed uitzien voor zijn prijs!


Ik vind de parfum zelf heeeerlijk! Lekker zoet en bloemig. Ik had verwacht dat de parfum zo vervaagd zou zijn, maar je blijft hem de hele dag ruiken! Ik spray hem aan het eind van de dag soms nog even bij, zodat je hem weer goed ruikt. Maar eigenlijk hoeft dat niet eens. De spraydop werkt ook gewoon prima, hij valt er niet af en hij spuit zoals een parfum hoort te doen.

Kortom: aanrader! De parfum is budget en blijft de hele dag goed zitten. De parfum is 3 jaar (34 maanden) houdbaar, maar dat ga ik denk ik toch niet halen aangezien dit een mini-verpakking is, haha!

+ Blijft de hele dag goed zitten
+ Is supergoedkoop, €0,99!
+ Verpakking
+ Handig mee-neem formaat

Skippen als... Je niet van zoete geuren houdt.

Wat is jouw favoriete parfum op dit moment? 

Love,
Sharon.

1 opmerking:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. Mijn lievelings parfum is l'occitane green tea <3
    xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen