25-03-13

Catrice Prime And Fine Highlighter

Ken je die glinsterende wangetjes, de flits die op je wangen te zien is na een foto of in de zomer wanneer je in de zon staat? Ja, ik wel! Alleen sta je niet altijd op de foto en is het niet het hele jaar door zomer. Maar we kunnen de zomer wel in huis halen met een highlighter! Over de highlighter van Catrice hoorde ik veel goede dingen, maar zorgt ie ook echt voor een mooie glans en maakt 'ie je wangen blikvangers? Dat zullen we zien.

010 Fairy Dust
De highlighter zit verstopt in een zwart gelakt doosje, met een gloss finish. Simpel, maar zeker niet verkeerd! De zilveren letters maken het doosje heel strak. Ik vind het doosje alleen niet heel erg prettig in de hand liggen. Ook als je het klepje opendoet blijf je er vaak achter hangen met je vingers en zit je huid er geregeld tussen. Het klepje blijft halverwege "hangen", wat de meeste doosjes van Catrice ook hebben. Dat vind ik altijd wel heel erg fijn! Het doosje voelt stevig aan, maar ik heb gehoord dat deze verpakking erg snel kapot gaat, meestal al als je hem 1x laat vallen.

* Ik heb de highlighter al gebruikt, dus dat kan je zien op de foto's. Sorry daarvoor!*


Op de achterkant staat niet zo heel veel bijzonders. Wel valt me op dat de highlighter talc (talk) bevat. Talk gebruiken de meesten mensen liever niet, vooral niet in poeders. Talk maakt je gezicht wel mat, maar je huid gaat dan juist meer talg (vet) aanmaken waardoor je huid nog meer gaat glimmen. Alleen is dat niet zo erg, want een highlighter breng je maar op een paar plaatsen aan, waardoor het talg er dus voor gaat zorgen dat je gaat glimmen op die plekken. En dat moet een highlighter ook doen! Talk maakt poeders ook zacht van structuur, dus ik ben benieuwd als ik de poeder ga swatchen.

"Ultra-silky powder with light-reflecting pigments for highlighting effects and an unique shimmer on face and decolleté.", staat er op de achterkant van het doosje. Je kan de highlighter dus niet alleen op je gezicht gebruiken, maar ook op je decolleté. Het is maar net wat je leuk vindt. 

Zodra je het doosje opent zie je de goude shimmers meteen als je hem in de zon of in het licht houd. De poeder is pracht-i-gggg! De foto's heb ik met flitser gemaakt, want zonder zie je glitters niet helaas!
010 Fairy Dust
Dit is de highlight op mijn hand. Helaas kon ik geen foto's maken van mijn wangen met de highlighter, omdat ik daar niet een camera voor heb die dat heel duidelijk kan laten zien. Zie je de glans? Een hele subtiele glans met gouden shimmers, die je jukbeenderen er heel gezond uit laten zien. En inderdaad, de textuur is superzacht! Op je vingers en hand lijkt de highlight inderdaad wat korrelig en poederig, maar dat zie je niet meer terug als je hem aanbrengt op je gezicht.Zoals ik al zei, hij is ongelofelijk mooi, geeft een hele subtiele glans op je jukbeenderen en is heel zacht van structuur. Perfect voor in de zomer, ik denk dat ik deze dan ook heel vaak ga gebruiken. De poeder blijf je de hele dag wel zien, maar aan het eind van de dag is de glans wel een beetje vervaagd en kan je hem het beste nog een keer bijwerken. Het is echt een prima highlighter, en dat voor €4,50! Omdat deze highlighter een hele lichte glans heeft is het voor sommige mensen geen geschikte poeder als je liever een opvallendere highlighter wil.

+ Hele subtiele, natuurlijke, gezonde glans
+ De prijs
+ Textuur is heel erg zacht

- Doosje ligt niet heel fijn in de hand
- Is niet geschikt voor mensen die een opvallendere highlighter willen

De Catrice Prime And Fine Highlighter kost €4,49 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. 

Welke highlighter is jullie favoriet?

Love, 
Sharon. 

0 reacties:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!